Tanfolyamok

TripleX gerincterápia

CSAK GYÓGYTORNÁSZOKNAK!
Az akut derékfájás kezeléséről szóló kurzus, akár porckorongsérvvel, akár ízületi, izom- vagy fasciális eredetű fájdalommal érkezik a páciens. Kifejezetten gyógytornászok számára összeállított, 3 pillérre támaszkodó kezelési és gyakorlatanyag.

TripleX tréner

A derékfájdalom megelőzését, megszüntetését célzó, gerincspecialista gyógytornász által kidolgozott, modern szemléletű mozgásprogram. 3 lépcsős rendszerben felépülő koncepció, mely nem csupán a gerincre, hanem progressziójának köszönhetően a mozgásrendszer egészére koncentrál.

Mummy Tummy training

_0016
Egyedülállóan komplex, 3 lépcsős, szülés utáni regenerációs mozgásprogram. Kiemelt figyelemmel a szétnyílt hasizom (rectus diastasis) kezelésére, mely természetesen az izomfűző része, így annak trenírozása, re-edukációja, majd a teljes mozgásrendszerbe való integrálása is része a mozgáskoncepciónak.

Manuális fasciakezelési technikák

_0019A mozgásrendszer diszfunkcióinak helyreállítását vagy azok megelőzését célzó manuális kezelés 3 lehetséges módját bemutató továbbképzés. Rendkívül hatékony technikák, melyek kihagyhatatlan elemei az eredményes rehabilitációnak. Nagy mértékben segíti a terápia sikerességét, a regeneráció hatékonyságát.

Fasciatréning, mobilizáció és stretching

_0003Aktuális kutatási eredményeken alapuló, a legmodernebb szemlélettel összeállított mozgásanyag a fasciarendszer tréningjére, mobilizációjára, az ízületi mozgásterjedelem fejlesztésére. Prevenciós és rehabilitációs mozgásprogramok kihagyhatatlan része.

Komplex szemléletű funkcionális edzés

_0009Széles körű ismeret- és gyakorlatanyagot adó, egyedülállóan részletes funkcionális anatómiai és élettani alapokra építkező, gyakorlatcentrikus továbbképzés. A modern sporttudományos eredményeket felhasználva, haladó szemléletű edzésprogramok vezetésére készít fel ez a tanfolyam.

SpineUp! Preventív gerinctréning
(csoportos oktatóknak)

A képzés, amit minden oktatónak el kell végeznie!
Részletes és tökéletesen funkcionális gerincanatómia, sok-sok gyakorlattal. Akár gerinctréninget akarsz tartani, akár egyéb óráidat szeretnéd tudatosabbá, biztonságosabbá tenni, ez a képzés minden szükséges információt biztosít számodra.

Gerincedzés (egyéni edzőknek)

_0005A képzés, amit minden edzőnek el kell végeznie!
Részletes és tökéletesen funkcionális gerincanatómia, rengeteg gyakorlattal, hogy egyéni vendégeiddel tudatosabban, biztonságosabban tudj foglalkozni.

Core-stabilizáció

_0000Egyedülálló képzés! Minden, amit a core-izmokról, azok stabilizáló funkciójáról tudni lehet!
A legmagasabb szintű ismeretanyag az ágyéki gerinc stabilizációját illetően, végigvezetve a hallgatókat a stabilizáló program alapgyakorlatain, kezdőtől a haladó szintig.
Kizárólag gyógytornászoknak és gerinctrénereknek/gerincedzőknek!

3D YOGA – Dinamikus jóga

Ha érdekelnek a jóga különleges és meglepően nehéz gyakorlatai, de a jógagyakorlásnak csak a fizikai része vonz, akkor itt a helyed! Színes, változatos, áramló gyakorlatok azoknak, akik a mozgalmasabb, kreatívabb órákat kedvelik, de igénylik a tudatos szakmai hátteret is, amit egy gyógytornász biztosít. Tradícionális gyakorlatok modern köntösben.

Pre- és rehabilitációs tréner

Feltűnt, hogy mennyi vendég érkezik mozgásszervi problémával, korlátokkal az edzőterembe? Szeretnél részt venni vendéged sérülés utáni rehabilitációjában? Ez a képzés felkészít arra, hogy a preventív edzések mellett korrekciós, prehabilitációs és késői rehabilitációs feladatokkal is segíthesd vendégeid egészségfejlesztését.

B-SWOT analízis
(funkcionális mozgásminta szűrés)

_0010A B-SWOT analízissel az edzők és terapeuták gyors képet kapnak sportolóik, vendégeik mozgásrendszeréről. Megfigyelhetjük az egyes ízületek mobilitási, stabilitási hiányosságait, az aszimmetriákat, a rosszul rögzült mozgásmintákat, melyek mindegyike egy későbbi sérülés kockázati tényezője. A korrekciós gyakrolatok segítenek ennek a kockázatnak a csökkentésében, a mobilitás-stabilitás helyreállításában, a helyes minták rögzítésében, a teljesítményfokozásban.

Spine&dance

A tánc a lélek, a SpineUp! a gerinc gyógyítója, e kettő találkozása a Spine&dance.  A táncban rejlő ősi ösztönök, energiák párosulnak a SpineUp!  gerinctréning elemeivel. Az órán nemcsak az alak, a lélek is formálódik, köszönhetően a tánc felszabadító, a zene lélekemelő és a SpineUp! gerincre gyakorolt, gyógyító hatásának.

Jógatanfolyamok

purnam_akademia_logo
Ha szeretnél mélyebben, bővebben tanulni a jógáról, nézz körül a Purnam Nemzetközi Jógaoktató Akadémia honlapján!

Oriolus-Med

oriolus-med
Ha minőségben szeretnél, logikus gondolkodást alkalmazva Kinesio tapelni, tanulj az ország legnagyobb tape iskolájában, az Oriolus-Medben!