Papp Éva

 

Papp Éva vagyok, táncművész, táncpedagógus az artMotion mozgásprogram kidolgozója.

Már pici gyerekként a mozgás és a tánc szerelmese voltam, így aztán igen korán a Táncművészeti Főiskolára vezetett az utam. A sikeres felvételi után klasszikus balett szakon töltöttem 4 évet, majd  végül néptánc-színházi tánc szakirányon diplomáztam. A főiskolai évek után 4 évig az ExperiDance csapatát erősítettem, majd a Presidance és végül a Varidance együttes oszlopos tagja lettem.

15 csodás év után, a várandóságom leszólított a színpadról, ekkor egy régi tervemet valósíthattam meg és elvégeztem Almásy Csilla SpineUp! gerinctréner képzését. Majd jött az ötlet egy olyan edzésforma kidolgozására, ami a gerincvédelmét ötvözi a tánc szépségével, így született meg az artMotion.

A táncszakma iránti elköteleződésem arra motivált, hogy tovább bővítsem ismereteimet ezen a területen, így a Magyar Táncművészeti Egyetem moderntánc mesterszakán szereztem meg második diplomámat.

Jelenleg saját óráim kialakításán dolgozom, melyek a moderntánc és más tánctípusok elemei mellett a gerinctrénerként szerzett ismereteimet is tartalmazzák. Célom a koordinációs készség fejlesztése, a tartás javítása és természetesen a tánc és a mozgás szeretetének átadása, mely jótékony hatással van testünkre és lelkünkre egyaránt.

Végzettségek:

  • Magyar Táncművészeti Egyetem – Moderntánc-tanár mesterképzés
  • Magyar Táncművészeti Főiskola – Néptánc- és színházi táncművész
  • SpineUp! gerinctréning – Almásy Mozgásakadémia

 

Munkahelyek:

  • VARIDANCE
    (társulatvezető-koreográfus: Vári Bertalan Harangozó-díjas táncművész)
  • Presidance Company
    (társulatvezető-koreográfus: Vári Bertalan Harangozó-díjas táncművész)
  • EXPERIDANCE