SpineUp! – Preventív gerinctréning

Lágy zenék, kreatívan komponált, áramló gyakorlatok

SpD_webreSpineUp! (gerinctréning) óráimra elsősorban hölgyeket (és jó ritmusérzékű urakat) várok, mivel a balettból, jazztáncból vett mozdulatokkal, kellemes lounge-zenékre komponált, kreatív gyakorlatsorokkal dolgoztatjuk meg a gerincünket.

A tréning kiválóan alkalmas a civilizált (ülő) életmódból adódó gerincpanaszok (hát- és derékfájás, rossz tartás stb.) megelőzésére, megszüntetésére. Lényege a gerinc ízületeinek alapos átmozgatása, a gerinc működésében részt vevő izmok erősítése, nyújtása, a stabilitásért felelős mélyizmok trenírozása, az egyensúly fejlesztése. Nem csupán fejlesztő-gyógyító hatású, hanem tetőtől-talpig mindent megmozgat, erősít, karcsúsít és tökéletesen kikapcsol.

A gerinctréning nem csak időseknek és gerincbetegeknek ajánlott mozgásprogram!

Az edzés alapvetően egészséges embereknek összeállított, preventív jellegű tréning, ahol komoly fizikai terhelést kap a törzsizomzat (hát- és hasizmok), a comb- és farizmok, valamint a vállizmok. A különleges gyakorlatsoroknak és a kellemes zenének köszönhetően a fizikai fáradtság mellett mentális kikapcsolódást is nyújt.

A gerinctréning jótékony hatása már az első óra után érezhető, heti minimum egy tornával pedig búcsút is inthet a hát- és derékfájásnak!

Szeretettel várok mindenkint SpinalDance óráimon!

Órarend

OrarendScreen

Videók